ცქრიალა ღვინო დამზადებულია ქართული ენდემური თეთრყურძნიანი ვაზის ჯიშებისგან: კახური მწვანე, გორული მწვანე, ჩინური, რქაწითელი და ცოლიკოური. ღვინოში იდეალურადაა გამოხატული გარგარის და ვაშლის არომატები. ასევე კარგად იკვეთება მინდვრის ყვავილების ტონები. მიირთვით კარგად ჩაციებული.
ანასეულის ჭაჭა ტრადიციული საოჯახო რეცეპტითაა დამზადებული. სასმელი ყურძენ ჩხავერისგანაა დისტილირებული, ამის შემდეგ კი მუხის კასრში მინიმუმ 12 თვის მანძილზეა დაძველებული. ჭაჭას ბაცი ოქროსფერი შეფერილობა, ჰარმონიული, სრული, გამყოლი, გამოხატული გემო და ქიშმიშისა და მშრალი ჩირების არომატი ამშვენებს.
წინანდალი - ადგილწარმოშობის დასახელების კონტროლირებადი უმაღლესი ხარისხის თეთრი, მშრალი ღვინო. მზადდება რქაწითელის და კახური მწვანეს ჯიშების ყურძნიდან (15 %-მდე).
ღვინო „წინანდალი“ ხასიათდება ღია ჩალისფერი შეფერვით, გემოზე ჰარმონიული, სრული, დახვეწილია, განვითარებული ბუკეტით, ჯიშური არომატით.