კახური - ადგილწარმოშობის დასახელების, თეთრი მშრალი ღვინო. დამზადებულია კახეთში გაშენებული რქაწითელის ყურძნის ჯიშისგან. კახური ტრადიციული ტექნოლოგიით. ხასიათდება ქარვისფერი შეფერილობით. ჯიშური არომატით, ხავედროვნებით და ქიშმიშის ტონებით. უხდება ქართულ ტრადიციულ სამზარეულოს სრულ მრავალფეროვნებას.
ტვიში - ადგილწარმოშობის დასახელების, თეთრი, ბუნებრივად ნახევრადტკბილი ღვინო. დამზადებული ლეჩხუმში, ტვიშის მიკროზონაში მოყვანილი ცოლიკოურის ჯიშის რჩეული ყურძნისგან. ღვინო ხასიათდება ღია ჩალისფერი შეფერვით, ხილის ტონებით, ჯიშური არომატით და სასიამოვნო სიტკბოთი.